Irma Honselaar

Ikzelf ben na maanden van de ene fysiotherapeut naar de andere geweest te zijn ivm een liesblessure bij Moreno. Kogel is terecht gekomen. Via via hoorde ik wat een talent Moreno, Kigelia is op het gebied van pijnbestrijding en revalidatie.
Na een zeer professioneel consult en interview wist Moreno als snel het probleem te signaleren. Na 1 behandeling voelde ik al veel meer bewegingsruimte en ontspanning direct minder pijnlijke gebied. Ik ben nu zo een 8 keer behandeld en heb afgelopen zaterdag voor het eerst in maanden pijnvrij paardgereden!!
Ook met mijn nek klacht wist Moreno direct waar de pijn vandaan kwam en dat was een andere plek als waar de pijn daadwerkelijk voelbaar was. Waar andere masseurs mij in het verleden alleen masseerden op de pijnlijke plek, haalde Moreno de pijn bij de oorsprong weg.

Daarnaast is hij ook nog eens oprecht betrokken en keurig in de omgang. Ook als vrouw voel je je veilig en in goede handen.

Kortom het geld meer dan waard!! Ik gun mijzelf echt alleen nog waar voor mijn geld en ga alleen nog naar Moreno. 5 sterren!