fbpx
Jouw benen zullen je dankbaar zijn

Crio Gamathi - ontwikkeld voor zwaar aanvoelende benen, vochtophoping en bloedvaten problemen.

CRIO GAMATHI
Vochtafdrijvende behandeling voor de benen. Biedt verlichting bij zware vermoeide benen.
Crio Gamathi is de ideale behandeling om zware en vermoeide benen te verlichten. Deze behandeling combineert massagetechnieken met de effectieve producten uit de Crio productlijn. De Crio-olie, de Crio-pakking en de Crio-ice gel verbeteren de bloedcirculatie, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen. De Crio Gamathi behandeling is een heerlijke behandeling voor iedereen die veel staat en loopt, en is ook zeer geschikt voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen.

CRIO GAMATHI - VOOR VERMOEIDE EN ZWARE BENEN

Problemen rondom de benen

Heb je zware benen? Voelen je enkels vol vocht? Zij je benen vermoeid en pijnlijk? Is de huid van je benen gespannen en strak? Heb je fragiele haarvaatjes? Heb je het gevoel dat je ‘s avonds een maat grotere schoenen aan zou willen hebben of allemaal geen schoenen kunt dragen?
Dit zijn vaak voorkomende problemen bij een iets minder goed werkende circulatie en zeker als de temperatuur begint te stijgen.
Door deze problematische bloedsomloop stijgt de druk op de bloedvatwand. Onder ander door een minder effectieve werking van de kleppen in je aderen kan vocht moeilijk getransporteerd en begint te “lekken “naar de omringede weefsel. Langdurige zwakte van de bloedvatwand kan leiden tot het ontwikkelen van spataderen. Naast onesthetisch is dit een vervelende aandoening/situatie dat vaak kan belemmeren in het bewegen, wat het probleem zelf erger maakt.

CRIO Gamathi Lakshmi behandeling zorgt voor afkoeling en verlichting bij vermoeide benen

Behandeling en mogelijkheden

Lakshmi heeft uit de Ayurvedische leer een combinatie van kruiden dat verlichting kan brengen en dat kan helpen verzwakte bloedvaten te herstellen.

De Crio Gamathi lijn, ik meer dan een ijszak om de zwelling te beperken. Door de actie van de kruiden, een speciale massage techniek en de stimulering van het lymfatisch stelsel, is er grote kans dat het probleem steeds minder wordt. Dat is grotendeels te danken aan de impact op verschillende niveaus op het welzijn van de benen als geheel.

De Crio Gamathi producten zijn ontwikkeld om:
  • De bloedvaatwand te versterken;
  • De lymfe te ondersteunen om het vocht af te voeren;
  • Naast de specifieke been bloedcirculatie, ook de algehele bloedsomloop te ondersteunen.
De ritual

De behandeling begint met een voetbadje gevolgd door een massage, een pakking en een afrondende korte massage om een crème aan te brengen. Een kopje drainerende thee als afsluiting maakt de behandeling compleet.

De massage is gericht op drainage, lymfe stroming stimuleren en pijn te verlichten door beter algehele doorstroming en ontspanning. Het is zeker niet pijnlijk en bied zelfs na een enkele keer verlichting. Bij de behandeling speelt naast de massage, ook de modder pakking(fango), een belangrijke rol. Deze wordt aan het einde van de massage aan en blijft 15/20 minuten op de huid, gewikkeld in folie om de opname te bevorderen.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur.

Gebruikte producten bij de behandeling

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van Crio Drainage olie, Crio Tonic Mud (modder pakking), Crio Activator & Protective fluid.

crio gamathi lakshmi ultieme verzorging voor je vermoeide en zware benen

De ritual deel 2

Lakshmi Crio Gamathi voor thuis en onderweg

Hoe heerlijk en ontspannend de behandeling nog is, je kunt moeilijk elke dag op de behandeltafel plaats nemen. Daar heeft Lakshmi een aantal producten voor je verlichting en gemak thuis of onderweg.

Crio Cell crème (250ml tube) Sterke vocht afdrijvend om de accumulatie in het lymfatisch systeem te verminderen

Het kruidenmengsel waar o.a. Menthol, Shea Boter, Curcuma Longa, Ananas, Coffe arabica blad en zaad extract, Groene theeblad extract, Fucus vesiculosus (blaaswier)**, Melilotus officinale (citroengele honingklaver), zorgen voor vocht drainage en versterking van de kleine vaten. Regelmatig gebruik kan preventief effecten tegen oedemateus cellulite.  De samenwerking van Blaauw bessen en Paardenkastanje extracten helpen het zware en pijnlijke gevoel in de benen als gevolg van de verhoogde hoeveelheid vocht. De essentiële oliën van Eucalyptus en pepermunt brengen een licht en fris gevoel in de benen en activeren de bloedsomloop. ** Let-op: meld de therapeut als je schildkliermedicaties neemt, het is soms niet verstandig om Fucus te gebruiken. Moreno kan je helpen met alternatieven.

Ice Gel (250ml tube) Speciaal ontworpen voor zware en vermoeide benen

Rustgevend en verfrissende actie gel, gericht op zwelling vermindering. De synergiën tussen de extracten van Menthol, Paardenkastanje, Heermoes/Paardenstaart geven direct het gevoel van lichtheid en frisheid. Door de actie van de essentiële olie van Jeneverbes, munt en citroenschil worden de vaten ondersteund en geeft de gel een verkoelend karakter. Breng een dunne laag aan twee keer daags (ochtend en avond) licht masserend.

Crio Moisturizing en Protective fluid (Spray flacon 100ml) handig om mee te nemen, snel werkend

Vochtherstellende spray helpt de fragile capillaire vaten herstellen. Door de verneveling en de verkoelende werking is ideaal om bij je te hebben op reis of gewon in de warme dagen.  Ondanks dat het bedacht en ontworpen voor benen en voeten, is het ook prima te gebruiken over het gehele lichaam om huid stevigheid te bevorderen. Spray een paar keer op het gebied en masseer licht in voor een snelle cooling. Waarschuwingen: vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Na gebruik handen grondig wassen, buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken vóór blootstelling aan zonlicht of bruiningslampen. Vermijd contact met de huid die niet intact is (schaafwonden, wonden en brandwonden).

Peeling douche schuim (200ml flacon) voor een fijne scrub onder de douche.

Fijne peeling actie dat microcirculatie reactiveert, ontspant vermoeide benen en maakt de huid steviger en elastischer. De superfijne abrikozenpit korreltjes stimuleren de huid en op zachte manier, nemen de dode huidcellen weg zodat de nieuwe huid weer strak en glad aanvoelt. Masseer licht de behandelde delen tijdens de douche in. Het is te gebruiken voor het gehele lichaam (altijd rekening houden met huidgevoeligheid van gebieden zoals borst, hals, oksels en nek).

Holistisch aanpak mogelijkheden

De Crio behandeling is zeer compleet en zorgt voor een verfrissend effect vanuit de huid. Wat kan nog meer gedaan om deze vervelende situaties te voorkomen/verbeteren? Zware benen kunnen duiden op een venen(aderen) problematiek, een mogelijk onbalans in het hormoon aldosteron. Wanneer ze ook pijnlijk zijn kan men beter controleren op diabetes maar ook aan melkzuuropstapeling.

Een verbetering van de bloedsomloop kan ondersteund met voedingsgewoontes aanpassing en eventueel aanvulling met voedingssupplementen en kruiden(fytotherapie).

Wil je meer over de mogelijkheden weten? Maak een afsprak met Moreno voor een orthomoleculair consult waarbij specifiek naar jouw situatie gekeken wordt.

een gebalanceerde voedingspatroon is antiaging en houdt je fit en vitaal
Average Rating 5 out of 5 stars

Kigelia en MG © 2018. All rights reserved.