Anti-aging, verstevigend, littekens en striae verzachtend

Deze behandeling is geschikt voor alle delen van het lichaam, in het bijzonder voor hals, decolleté, borsten en buik. Verstevigt de bindweefsel en versterkt de elastische vezels in de huid en tegelijk balanceerd de droog wordende huis. Deze anti-aging behandeling werkt liftend en verstevigend op de ouder wordende huid.

Wat houdt de behandeling in

Deze verzorgend en verstevigende behandeling is aangepast op je wens en houdt rekening met de contitie van huis en bindweefsel. Omdat het  om vaak dunne en tere huid, kunnen alle grepen stevig maar nooit pijnlijk aanvoelen.

De behandeling kent verschillende phases:

  • een reiniging en enzymatische peeling (zuren uit passibloem en mango),
  • een peel-off en shaping masker, met als werking een verbetering van de contouren; stimulering van de celregeneratie;  verhoging en balancering de vochtinhoud van de huid en bevorderd reminralisatie en revitalistie van huis en het onderliggend bindweefsel.
  • een vitaliserend massage met rijke olie  van sesam, tarwekiem, Argan, avocado em muskrose in. Voor een nog optimaler resultaat adviseren we het gebruik van een ampul om plaatselijk nog extra werkstoffen toe te brengen vraag voor de mogelijkheden.

Een enkele behandeling geeft al voelbare resultaten

Ondanks dat een enkele behandeling al zichbaar en voelbaar resultaten brengt, is een herhaalde behandeling aan te raden. Daarom zal Moreno met je samen naar de huidige situatie kijken en analyseren. Daarna zal hij de te verwachten en realistisch haalbare resultaten met je bespreken en een behandelplan adviseren. Uiteraard wordt een op maat gemaakt plan die met je wensen en mogelijkheden rekening houdt.

Wat kan nog meer ingeszet worden?

Door de hoge standard van kennis en professionalisering van Lakshmi’s laboratorium, kan de kennis uit de ayurveda in het gebruik van kruiden en olieën in haar producten terug gevonden worden. Naast de voor de salon ontwikkelde formules, zijn er ook producten voor thuisgebruik gecreeerd waarmee je de resultaten van de behandeling kunt ondersteunen, waarondere een Firming cream en een massageolië.

Moreno adviseer je graag over de mogleijkheden en de toepassing van de verschillende producten.

Alle Lakshmi producten zij gebaseerd op de ayurvediche leer en zijn ECO-BIO gecertificeerd.

 

Wat kan behandeld worden bij Kigelia (als dan niet met massage therapie of Natuurgeneeskunde)

  • Pijn gerelateerde klachten: Spierpijn of stijfheid (rug, nek, knie, schouder, elleboog enz.), arthritis/artrose, migraine, hoofdpijn, sportblessuren, Fibromyalgie, TMJ.
  • Ademhaling klachten: Asthma, Sinus Problemen.
  • Spijsvertering problemen: IBS ( Irritable Bowel Syndrome), NAVO(non alergig voeding overgevoelighied/ intolerantie, maagzuur /Reflux, Constipatie/Diarree.
  • Vrouwelijke gezondheid : Moeite met zwanger worden, PMS, onregelmatige/pijnlijke menstruatie, Endometriosi, PCOS (Poly Cystic Ovarian Syndrome), Menopause, Hormonale ombalans, Zwangerschap.
  • Mannelijke gezondheid: Incontinentie, reproductive disorders, prostaat problemen.
  • Kinderen gezondheid: Hoesten, buikpijn, NAVO, ADHD/ADD, slaapproblemen, spijsvertering problemen,eczeem, acnee.
  • Mentaal/Emotie: Neerslachtigheid, Burn-out, overspanning, angsten, slaapproblemen, stress
Maak een afspraak