fbpx
Verstevigende behandeling voor hals, decolleté, borsten en bovenarmen. Ook voor littekens en striae.

Kumari Ritual

Anti-aging, borst en decolletè verstevigend, littekens en striae verzachtend

Deze behandeling is geschikt voor alle delen van het lichaam, in het bijzonder voor hals, decolleté, borsten en buik. Het verstevigt de bindweefsel en versterkt de elastische vezels in de huid met weldadige effecten op littekens en striae. Ook balanceert klumari de droog wordende huid. Deze anti-aging behandeling werkt liftend en verstevigend op de ouder wordende huid.

Kumari ritual deel 1- Wat houdt de behandeling in de salon in?

HET PROBLEEM – Hebben snelle veranderingen in gewicht en een zittende levensstijl je lichaam van stevigheid en tonus beroofd ? Wilt je de beschadiging van striae voorkomen? Wilt je jouw billen opnieuw modelleren en verstevigen en de elasticiteit van uw huid herstellen? Wilt je een stevigere borst en de schadelijke werking van de zwaartekracht bestrijden?

HET GEHEIM – Het wachtwoord is om de natuurlijke weerstand van de huid te versterken, de natuurlijke weerstand van de huid te verhogen in gebieden die specifieke aandacht nodig hebben om de “drop in tone”, de tekenen van striae en ontspanning van de huid tegen te gaan. De huid van het lichaam moet ook, laten we niet vergeten, voortdurend gehydrateerd en beschermd worden. Dat niet alleen om de huid weer zacht en elastisch te maken, maar ook om onvolkomenheden van de huid tegen te gaan en te voorkomen.

Microalgen, alginaten en silicium garanderen een snel waarneembaar lift-up effect, een bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress en een herstructurerings- en versterkend effect op het bindweefsel met een specifieke functie op de teint en de stevigheid van de huid.

Deze verzorgend en verstevigende behandeling is aangepast op je wens en houdt rekening met de contitie van huid en bindweefsel. Omdat het vaak om dunne en tere huid gaat, kunnen alle grepen stevig maar nooit pijnlijk aanvoelen.

De behandeling kent verschillende momenten:

  • een reiniging en enzymatische peeling (zuren uit passibloem en mango),
  • een peel-off en shaping masker, met als werking een verbetering van de contouren, stimulering van de celregeneratie, verhoging en balancering de vochtinhoud van de huid. Deze masker bevorderd remineralisatie en revitalisatie van de huid en het onderliggend bindweefsel.
  • een vitaliserend massage met rijke olie van sesam, tarwekiem, Argan, avocado en muskrose.

Voor een nog optimaler resultaat adviseren we het gebruik van een ampul om plaatselijk nog extra werkstoffen toe te brengen vraag voor de mogelijkheden.

HET RESULTAAT – Onmiddellijk zachte en soepele huid, perfect gevoed en gehydrateerd, gladder en meer getonifieerd. Een ultra-effectieve behandeling die in staat is om significant in te grijpen in de mechanismen die betrokken zijn bij de vorming van striae. Dag na dag hervormt en verstevigt het de kritieke gebieden. Zelfs de borsten en het decolleté behouden langer hun schoonheid en herstellen hun hydratatie en stevigheid.

Een enkele behandeling geeft al voelbare resultaten

Ondanks dat een enkele behandeling al zichbaar en voelbaar resultaten brengt, is een herhaalde behandeling aan te raden. Daarom zal Moreno met je samen naar de huidige situatie kijken en een analyse maken van de mogelijkheden. Daarna zal hij de te verwachten en realistisch haalbare resultaten met je bespreken en een behandelplan adviseren. Uiteraard wordt een op maat gemaakt plan die met je wensen en mogelijkheden rekening houdt.

Kumari Ritual deel 2 – Wat kan nog meer ingezet worden?

Door de hoge standard van kennis en professionalisering van Lakshmi’s laboratorium, kan de kennis uit de ayurveda in het gebruik van kruiden en olieën in haar producten terug gevonden worden. Naast de voor de salon ontwikkelde formules, zijn er ook producten voor thuisgebruik gecreeerd waarmee je de resultaten van de behandeling kunt ondersteunen, waarondere een Firming cream, Enzymatische peeling gel, ruwe zijde handschoenen voor droogmassage, Verstevigiende ampullen en een massageolië.

Moreno adviseer je graag over de mogelijkheden en de toepassing van de verschillende producten.

Alle Lakshmi producten zij gebaseerd op de ayurvediche leer en zijn ECO-BIO gecertificeerd.

Ecologisch-biologisch producten, duurzaam verpakkingen, nikkelvrij, vegan
Maak een afspraak

Wat kan behandeld worden bij Kigelia (met massagetherapie of natuurgeneeskunde)

  • Pijn gerelateerde klachten: Spierpijn of stijfheid (rug, nek, knie, schouder, elleboog enz.), arthritis/artrose, migraine, hoofdpijn, sportblessuren, Fibromyalgie, TMJ.
  • Ademhaling klachten: Asthma, Sinus Problemen.
  • Spijsvertering problemen: IBS ( Irritable Bowel Syndrome), NAVO(non alergig voeding overgevoelighied/ intolerantie, maagzuur /Reflux, Constipatie/Diarree.
  • Vrouwelijke gezondheid : Moeite met zwanger worden, PMS, onregelmatige/pijnlijke menstruatie, Endometriosi, PCOS (Poly Cystic Ovarian Syndrome), Menopause, Hormonale ombalans, Zwangerschap.
  • Mannelijke gezondheid: Incontinentie, reproductive disorders, prostaat problemen.
  • Kinderen gezondheid: Hoesten, buikpijn, NAVO, ADHD/ADD, slaapproblemen, spijsvertering problemen,eczeem, acnee.
  • Mentaal/Emotie: Neerslachtigheid, Burn-out, overspanning, angsten, slaapproblemen, stress
Average Rating 5 out of 5 stars

Kigelia en MG © 2018. All rights reserved.