fbpx

Kleraderm Amber treatments, goud voor de huid

Amber, of in het Nederlands ‘barnsteen’, is gefossiliseerd hars van de prehistorische boom Pinus Succinifera dat gedurende 50 miljoen jaren diep in de bodem veranderingen onderging met als resultaat een juweel van een fossiel met uitzonderlijke eigenschappen.

De grote hoeveelheid anti-oxidanten in het barnsteenzuur van Kleraderm’s (Baltische) Amber in combinatie met de verzorgende en de elasticiteit herstellende eigenschappen van Arganolie uit Marokko zijn onovertroffen voor hoogwaardige huidbehandelingen en zeer effectief in de behandeling van een droge en vocht arm huid. Het herstelt de stevigheid van het figuur, bezit striae-herstellende en anti-rimpel eigenschappen voor zowel het lichaam als voor het gezicht.
De geuren vullen de behandelruimte met een ontspannend, verleidend aroma die een positieve invloed heeft op onze geest en die het lichaam onderdompelen in een bron van welzijn zonder enige stress of spierspanning.

Een harmonieus samengaan voor een weldadige en regenererende massage uitermate geschikt bij een doffe, vale huidtint of bij een overbelaste huid.

De bodyline van Kleraderm Amber Charme bevat een goudkleurige massage gel, een scrub,  een massage olie en een hydrofiele emulsie.

We hebben deze producten, in combinatie met synergieën van etherische oliën en Amber ronde massagekogels en Amber pindas (amber deeltjes gewikkeld in katoenen stempels), geselecteerd voor hun unieke eigenschappen en samengevoegd tot bijzondere lichaamsbehandelingen. Kom je (ze) proberen?

Welke behandeling kiezen?

Amber Imperial Body

amber golden massagege'lBijzondere lichaamsmassage. Uitermate geschikt voor versteviging en verzachting van de huid. De volle geuren van amber en argan bevorderen de ontspanning en zijn effectief bij neerslachtigheid, somberheid en stress. De gouden massage gel en de argan/amberolie combinatie  voelen zacht, verwarmend en verzorgend aan als een warm donzig dekentje. Je voelt gewoon als herboren!

Amber Spheres

amber gepolijste barnsteen

 

Een ervaring op zichzelf. Het hele lichaam wordt gemasseerd met Kleraderm Amber en Arganolie en met behulp van 2 massagebolletjes van pure Amber.

De bolletjes absorberen negatieve energie en zorgen voor een diepere ontspanning van de spieren.

 

 

 

amber-olie_bol-en-pindaKleraderm’s Amber en Argan olie, massage bol en “pinda’s”.

Amber Pinda massage

De massage wordt uitgevoerd met Amber deeltjes, die we “pinda’s” noemen, “verpakt” als stempeltjes. Deze deeltjes absorberen negatieve energie en door de zachte stempeltechniek, is deze massage zeker geschikt voor ontspanning en pijnverzachting. Ook weer een heerlijke (geur) belevenis met de amber/arganolie.

stempelmassage met amberdeeltjes en kruidenAmber deeltjes verpakt tot stempeltjes en warme olie zorgen voor unieke dynamiek.

Amber Butterscrub

Deze luxe lichaamsscrub op basis van kostbaar Amberpoeder en cacaoboter, maakt de huid zacht en glanzend, vrij van onzuiverheden. Diepe reiniging en rijke verzorging van de huid zijn het resultaat! De scrubbehandeling  is inclusief een mini-pakking, waardoor de actieve elementen van de scrub nóg dieper in de huid komen. Als ultieme verwennerij is de Amberscrub te combineren met 15 minuten Swedana stoomtent. Door de zachte fluwelen stoom wordt het lichaam verwarmd, de poriën verder open gezet met als  resultaat één stralende en zijdezachte huid.

De zachte stoom stroom van de Swedana als extra verwennerij.

 

Alle behandeling zijn bedoeld voor het hele lichaam. Als u liever alleen een deelmassage wenst, neem contact met ons.

Ook bij deze lichaamsbehandelingen hoort een korte anamnese vooraf.

 

Wat kan behandeld worden bij Kigelia (als dan niet met massage therapie of Natuurgeneeskunde)

  • Pijn gerelateerde klachten: Spierpijn of stijfheid (rug, nek,knie,schouder, elleboog enz.), arthritis/artrose, migraine, hoofdpijn, sportblessuren, Fibromyalgie, TMJ.
  • Ademhaling klachten: Asthma, Sinus Problemen.
  • Spijsvertering problemen: IBS ( Irritable Bowel Syndrome), NAVO(non alergig voeding overgevoelighied/ intolerantie, maagzuur /Reflux, Constipatie/Diarree.
  • Vrouwelijke gezondheid : Moeite met zwanger worden, PMS, onregelmatige/pijnlijke menstruatie, Endometriosi, PCOS (Poly Cystic Ovarian Syndrome), Menopause, Hormonale ombalans, Zwangerschap.
  • Mannelijke gezondheid: Incontinentie, reproductive disorders, prostaat problemen.
  • Kinderen gezondheid: Hoesten, buikpijn, NAVO, ADHD/ADD, slaapproblemen, spijsvertering problemen,eczeem, acnee.
  • Mentaal/Emotie: Neerslachtigheid, Burn-out, overspanning, angsten, slaapproblemen, stress

 

De magische sfeer van Amber

Amber bevat tot 8% barnsteenzuur. Een waardevolle bondgenoot voor onze lichamelijke gezondheid door haar anti-oxidatieve eigenschappen. Wat Amber anders dan alle andere fossielen maakt is dat het negatieve energie en pijn kan absorberen wat ons lichaam helpt opnieuw in een positief evenwicht brengen.

Amber heeft een belangrijke zuiverende uitwerking op het lichaam en de geest door ze te beschermen tegen de gevolgen van negatieve stress.

Maak een afspraak
Average Rating 5 out of 5 stars

Kigelia en MG © 2018. All rights reserved.