fbpx

Meet Our Staff

Malon Hamoen Giraldi en Moreno Giraldi

Malon en Moreno hebben in 2011 hun krachten gebundeld in Kigelia Lichaam en Geest. Sinds dan zijn ze elkaars klankboord, motiverende coaches en steeds bezig met innovatie en professionele groei.

Malon met een personal coaching achtergrond is gediplomeerde schoonheidsspecialiste en Bach Bloesems specialiste. Sinds begin 2017 heeft zij een stapje terug gedaan in het actieve behandelen in de praktijk, want zij is een nieuwe avontuur begonnen met het creeren van Ludejo, een vertaalbureau met een innovatieve geest. Haar rol in Kigelia is weliswaar meer op de achtergrond geschoven maar niet minder gepassioneerd en steeds gedreven en gericht op groei.

Moreno is gediplomeerd sportmasseur, reiki master en orthomoleculaire therapeut. Op zijn curriculum vitae vind je tal van verschillende opleidingen, cursussen en workshops. Het bijhouden van zijn kennis en het ontdekken van mogelijk inzetbare therapieen en technieken zit hoog op zijn prioriteiten lijst. Dat vertaal zich in een gevarieerde aanpak van het behandelen van klachten, altijd met een open mind op zoek naar de beste oplossing voor zijn clienten.

Het Team

Wie help je bij Kigelia

Moreno Giraldi

Mede eigenaar, Masseur en therapeut

Moreno is lichaamsspecialist en therapeut. Opgeleid als sportmasseur heeft door de jaren heen steeds meer disciplines en kennis opgedaan (en doet) om tot de beste behandeling of behandelingscombinaties te kunnen aanbieden. Ook is hij opgeleid tot orthomoleculair therapeut en naast voedingsadviesen, buigt hij zich op verschillende aandoeningen met als doel een zo natuurlijk mogelijk therapie te kunnen adviseren. (kijk op https://op-almere.nl voor meer informaties)

Average Rating 5 out of 5 stars

Kigelia en MG © 2018. All rights reserved.